Skip to main content
Adpro Workspace

Glavne prednosti sistema Workspace

VARNOSTNE IN SISTEMSKE POSODOBITVE

Ker je spletna arhitektura v naši lasti, jo tudi redno varnostno in sistemsko posodabljamo. To je ključni faktor za zanesljivo delovanje spletišča in je "odskočna deska" za doseganje visokih pozicij v spletnih iskalnikih.

NESKONČNE MOŽNOSTI USTVARJANJA

S sistemom Workspace imamo neskončne možnosti ustvarjanja in razvijanja spletnih mest. Gradimo lahko kompleksne ali zelo preproste predstavitvene spletne strani, kot tudi razne bloge oz. spletne časopise ter spletne trgovine in portfolie. Brez težav lahko tudi naredimo tranzicijo iz predstavitvene spletne strani v spletno trgovino, ne da bi rušili osnovno arhitekturo.

LAHKOTEN IN ČASOVNO UČINKOVIT RAZVOJ SPLETNIH STRANI IN TRGOVIN

Čas je mnogokrat naš največji nasprotnik, zato je ključno, da lahko projekte načrtujemo z dobro časovno optimizacijo. Sistem Adpro Workspace nam omogoča časovno učinkovit razvoj spletnih strani in trgovin - S tem prihranimo tudi do 1/4 časa pri izpeljavi projekta.

MAKSIMALNA KOMPATIBILNOST

Adpro Workspace brezhibno sodeluje z gradilniki drugih razvijalcev, kot so Webkit by Google, Yoast, Woocommerce, Hubspot, Layer Slider in še mnogo drugih - zato so možnosti razvoja vašega spletišča praktično neskončne.

VRSTE SPLETNIH STRANI S SISTEMOM WORKSPACE

PREDSTAVITVENA SPLETNA STRAN

Predstavitvena spletna stran, omogoča predstavitev vas kot podjetja, vašo storitev ali produkt. Kompleksnost takšne spletne strani je odvisna od želja in zahtev naročnika.

BLOG / SPLETNE NOVICE

Poznamo izraz "Bloger", ta izvira iz pisanja bloga oz. pisanja člankov na določeno temo npr. potopis. Pisanje bloga ali strokovnih člankov je lahko zelo močno oglaševalsko orodje, in ga mnogokrat integriramo tudi v ostale različice spletnih strani.

SPLETNA TRGOVINA

Gre za sistemsko spletno stran, kjer lahko prodajate svoje produkte in storitve. Spletne trgovine ustvarjene s sistemom Workspace v osnovi poganja Woocommerce, predvsem zato ker gre za odprtokodno platformo kar nam omogoča neomejen razvoj za naše naročnike.

PORTFOLIO

Z sistemom Adpro Workspace lahko ustvarjamo portfolio spletne strani, v katerih predstavljate svoje delo, projekte itd. Gre za spletno stran kjer je vsebina bolj "vizualno" predstavljena. Velikokrat se takšna spletna stran poveže s spletno trgovino ali blogom.

    +1k
    Pridružite se bralcem naših novic