Skip to main content

Spletni kalkulator

Verjamemo v osebni pristop, zato vedno prisluhnemo zahtevam ter željam naročnika – Le tako lahko pričakujemo izpeljavo projekta na najvišji ravni. Iz tega razloga, vsako ponudbo strankam prikrojimo, da zagotovimo najboljše razmerje med zahtevnostjo projekta in končno ceno.

Za vas smo pripravili spletni kalkulator, s katerim si lahko pripravite okvirni izračun cene izdelave spletne strani. Uporaba je povsem preprosta; izberite / vnesite informacije, ki so nujne za izračun cene ter svoje podatke.

Izračunajte ceno spletne strani zdaj 👇

1. Korak

ARHITEKTURA

Pri spletni arhitekturi izberite kakšno vrsto spletne strani želite ter kakšna je predvidena zahtevnost. Namig: za več informacij si preberite opis vsakega izbirnika.

Izberite vrsto spletne strani (predstavitvena spletna stran, spletna trgovina, sistemska spletna stran)
Približna ocena zahtevnosti izdelave spletne strani, na podlagi vaših želja in zahtev.

2. Korak

VSEBINA

1. Izberite število dodatnih jezikovnih paketov, katere bo spletna stran vsebovala. Npr. Angleščina, Nemščina, Italjanščina itd. 2. Izberite število strani ali podstrani. 3 strani so vključene v osnovno ceno pri 1.točki “ARHITEKTURA”.

0
Dodatne jezikovne verzije spletne strani, katere bi radi vključili. Slovenski jezik je vključen v osnovno ceno. Cena za vsak jezikovni paket: od 550€ naprej (odvisno od vrste spletne strani in količine vsebine)
0
95€ na vsako dodatno stran. 3 strani so vključene v osnovno ceno npr. Začetna stran, Storitve in kontakt.

3. Korak

OPTIMIZACIJA

Izberite zahtevnost optimizacije spletne strani. Namig: Preberite opis vsakega izbirnika

Optimizacija spletne strani je postopek izboljševanja vidnosti in uvrstitve spletne strani v iskalnikih, kot je Google. Glavni cilj optimizacije spletnih strani (SEO) je povečati promet na spletni strani s pridobivanjem organskega prometa iz rezultatov iskanja.

4. Korak

GOSTOVANJE SPLETNE STRANI

Vaša nova spletna stran gostuje na AdPro strežnikih. Cena od 40€ / mesec * V ceno so vključene tudi mesečne varnostne in sistemske posodobitve ter izdelava varnostne kopije.

* To je le informativni izračun cene izdelave spletne strani. Na podlagi informativnega izračuna, vam pripravimo celostno ponudbo, v kateri boste prejeli vse podrobnosti in kaj vse je všteto v ceno. V izračun ni vštet DDV

* Ker je izdelava spletne strani odvisna od več faktorjev, je izračun preko spletnega kalkulatorja informativne narave, in se lahko razlikuje od končne cene ponudbe.

Hey🫵, želite pridobiti dodaten 5️⃣% popust na izračunano ceno? Posredujte nam informativni izračun ter počakajte na našo neobvezujočo ponudbo.

OSNOVNA CENA