Skip to main content
Spletne strani

1. SLIKE / GRAFIKE / VIDEO VSEBINA / ANIMACIJE

Primeren format slik: jpeg, png, webp, mp4
Slike ali grafike in video/animacije naj bodo najvišje možne kvalitete in ločljivosti. Kompresijo, dimenzije in razne prilagoditve le-teh naredimo mi med postopkov vnašanja v sistem.

2. BESEDILA / VSEBINA STRANI

Besedila naj bodo čimbolj slovnično pravilna – v kolikor imate v projekt vključeno tudi pomoč pri kreativnem pisanju vam v tem primeru besedila primerno prilagodimo. Primeren format: .docx (word), .pdf, .txt
Vsa besedila naj bodo med seboj ločena, nekako tako, kot bo na koncu vidno na spletni strani. Na primer: vsebina začetne strani, stran o nas, stran s kontaktnimi podatki, produkti, storitvami itd.

V kolikor imate v delu več-jezikovno spletno strani in imate pripravljene prevode končnih besedil, omenjene datoteke vključite v to točko.

3. KONTAKTNI PODATKI

Primeren format: .docx (word), .pdf, .txt
Tukaj navedete vse kontaktne podatke, katere bomo vnesli v spletno stran in bodo javnega značaja; Telefonska številka, email naslov, email naslov za pošiljanje kontaktnih obrazcev itd.

4. ZUNANJE POVEZAVE

Primeren format: .docx (word), .pdf, .txt
Tukaj navedete vse zunanje povezave (URL povezave), ki vodijo vaših profilov na družbenih omrežjih, vaših poslovnih partnerjev, strank itd. Vse te povezave se dodajo na primerna mesta in so v osnovi javnega značaja.
Primer povezave: https://www.facebook.com/vasprofil

5. CGP ZAHTEVE / NAVODILA

Primeren format: .docx (word), .pdf, .txt
Opomba: Ker večino spletnih strani gradimo na podlagi celostne podobe podjetja, je pomembno, da nam posredujete navodila, katere podrobnosti moramo vzeti v obzir pri izdelavi vašega spletnega mesta. Npr: barvne palete, logotipi, grafike povezane z CGP-jem, tipografije, ikone itd.

6. DODATNE OPOMBE/ŽELJE/IDEJE

Primeren format: .docx (word), .pdf, .txt
Tukaj opišete dodatne predloge, želje in zahteve, ki so pomembne za izdelavo vaše spletne strani. Lahko nam tudi pošljete primere spletnih strani (url povezave) za lažjo orientacijo okoli grafične zasnove – bolj podrobno kot nam pojasnite, bolje mi opravimo svoje delo.

7. DODATNO GRADIVO MED IZPELJAVO PROJEKTA

Vsaka spletna stran je zgodba zase, zato se količina gradiva zelo razlikuje. Tekom projekta se izkaže potreba po dodatnem gradivu, zato takrat gradivo pripravljamo po zgoraj naštetih točkah.

POŠILJANJE GRADIVA

NALAGANJE V CRM: .ZIP, .RAR FORMAT

”Sprejemljivi

POŠILJANJE PREKO WETRANSFER PROTOKOLA

”Sprejemljivi