Strokovnjaki za spletno podobo vašega podjetja

Naš glavni glavni cilj je, da s pomočjo digitalnih orodij, našim naročnikom pomagamo ustvariti vrhunsko podobo in prepoznavnost na spletu, in da služimo kot “kreatorij” novih idej za prihodnost.

Zakaj investirati v spletno podobo vašega podjetja?Izračunajte ceno spletne strani
Adpro Izdelava spletnih strani hero image

Naše številke

70

Uspešno opravljenih projektov

50

Zadovoljnih naročnikov

4.9

Povprečna ocena za naše storitve

Zakaj je izdelava spletne strani pomembna za vaše podjetje?

Razlog ŠT. 1

Spletna podoba kroji prihodnost vašega podjetja.

Živimo v digitalni dobi, in tako bo tudi ostalo; vendar to ni slabo, kajti digitalna orodja kot so spletne strani, spletno oglaševanje in družbeni mediji lahko vaše podjetje dvignejo v nove višave…in pri tem blestimo mi…

Izdelava spletne strani je le uvod v spletno podobo vašega podjetja.

RAZLOG ŠT. 2

Pravilno zastavljena spletna podoba povečuje povpraševanje in krepi poslovanje

Sliši se smešno, vendar je zelo logično. S kvalitetno zastavljeno spletno podobo, znatno izboljšate poslovanje podjetja. S pomočjo spleta, lahko delite izkušnje, svoje delo, svoje produkte in storitve in s tem krepite zaupanje v vaše podjetje ali blagovno znamko.

Prisotnost na spletu

Potencialnih strank preden se odločijo za nakup ali naročilo storitve pregledajo prisotnost na spletu, od spletne strani, družbenih omrežij in referenc.

Se odloči za nakup storitve/produkta

Uporabniki spleta se odločijo za nakup storitve/produkta na podlagi izgleda, delovanja in uporabnosti spletne strani.

Prvi vtis

Spletna stran ima za novega obiskovalca v povprečju le 12 sekund časa, da naredi dober vtis in ga prepriča, da razišče vsebino na njej.

Preberite več o Oblikovanju Učinkovitih Spletnih Strani.

Preberite članek o osnovnih konceptih oblikovanja spletnih strani na način, ki je razumljiv vsem, tudi tistim, ki niso strokovnjaki na tem področju.

Naš pristop pri Izdelavi Spletnih Strani

ADPRO WORKSPACE

Vsaka spletna stran, enostavna ali kompleksna, je zgrajena na lastni arhitekturi imenovani AdPro Workspace, ki deluje na osnovi platforme WordPress. To nam daje vso svobodo ustvarjanja za naše naročnike, neglede na zahteve in težavnostno stopnjo projekta.

Preberi več o Adpro Workspace

Vrsta spletne strani

Prvo kar moramo določiti je, za kakšno vrsto spletne strani gre npr.: je to enostavna vizitka, predstavitvena stran, spletna trgovina, kompleksna platforma. Na podlagi tega, določimo pravo spletno arhitekturo, ki bo še vedno v prihodnosti dovoljevala nadaljnji razvoj.

DOLOČITEV POMEMBNIH STRUKTURNIH REŠITEV

Vsaka spletna stran ima svoje karakteristike in zahteve, zato je dobro vedeti vnaprej kako in na kakšen način se bo spletna stran uporabljala npr.: ali se bo na njej prikazalo oglase, pisalo blog, ustvarjalo uporabniške račune, integriralo prikazovanje Facebook objav itd. Tako se vnaprej pripravi spletna arhitektura, ki bo pred-pripravljena za tovrstne naloge.

IZBOR BARVNE PALETE

Primeren izbor barvne palete je ena pomembnejših točk grafičnega dela spletne strani. Pomembno je, da je barvna paleta skladna z obstoječo grafično podobo podjetja, a mora biti hkrati tudi uporabljena v pravih elementih.

IZBIRA TIPOGRAFIJE

Tako kot barvna paleta, je izbor primerne pisave ključen za skladen izgled spletne strani.

IZBOR GRAFIČNIH ELEMENTOV

Grafični elementi so “duša” vsake spletne strani in pomemben element pri izdelavi spletnih strani. Od slikovnih galerij, CTA gumbov, ikonc, ter vse do info-grafik, ozadij in video vsebin, vse to so pomembni vizualni elementi, ki sporočajo določeno bistvo oz. zgodbo.

KEYWORDS

Na podlagi analitike vam pripravimo seznam ključnih besed, ki se bodo uporabljale na spletni strani.

OPTIMIZACIJA GRADIVA

Vso vsebino spletne strani optimiziramo za spletne iskalnike; hierhija H naslovov, oznake slik, optimizacija grafik/slik.

NOTRANJE / ZUNANJE POVEZAVE

V vsako spletno stran integriramo zunanje in notranje povezave. To je zelo pomembna točka vsake spletne optimizacije.

GDPR Pripravljeno

AdPro vso vsebino pripravi, da je pravno skladna z GDPR določbo, s katero jamčimo varnost uporabnikov spletnih strani.

ANTISPAM VAROVANJE

Naši mehanizmi zaščitijo vaše spletišče pred neželeno vsebino ti. Spam vsebino.

POŽARNI ZID

Požarni zid ti. firewall vašo spletno stran in bazo podatkov ščiti pred raznimi grožnjami in vdori.

ANTI-PHISHING VARNOST

Varnost vaših podatkov in podatkov vaših uporabnikov, se ščiti z AntiPhishing mehanizmi, ki preprečujejo vdore v bazo podatkov.

VARNOSTNE KOPIJE

Ker pa na spletu ni 100% varnosti, ima AdPro vedno narejeno najnovejšo varnostno kopijo vaše spletne strani in baze podatkov.

DELOVANJE

V Google Lighthouse izraz “Delovanje” označuje oceno hitrosti nalaganja in odzivnosti spletne strani. Oceni različne vidike, povezane s hitrostjo izvajanja strani, vključno z metrikami, kot so:  FCP, Speed Index itd.

DOSTOPNOST

Ti pregledi poudarjajo priložnosti za izboljšanje dostopnosti vaše spletne aplikacije. Samodejno odkrivanje lahko zazna le del težav in ne zagotavlja dostopnosti vaše spletne aplikacije, zato je priporočeno tudi ročno testiranje.

SEO

Ti pregledi zagotavljajo, da vaša stran sledi osnovnim nasvetom za optimizacijo iskalnikov. Obstaja veliko dodatnih dejavnikov, ki jih Lighthouse tu ne ocenjuje, in ki lahko vplivajo na vašo uvrstitev v iskalniku, vključno s predstavo na osnovi jedrnih spletnih ti. ” core vitals”.

SKLADNOST IN PRIPOROČILA

V Google Lighthouse izraz “Best Practices” označuje oceno skladnosti spletne strani z najboljšimi praksami in priporočili za razvoj spletnih mest. To vključuje številne dejavnike, ki se nanašajo na zasnovo, varnost, uporabniško izkušnjo in druge vidike, ki prispevajo k učinkovitemu delovanju in varnosti spletne strani.

Pomembno je razumeti, da na analitiko in končno oceno spletne strani vpliva več dejavnikov, kot so: razne oznake zunanjih orodij npr. Tag Manager, uporaba zunanjih (3rd party) aplikacij na spletišču (npr. Instagram feed), dodatna analitična orodja, itd. Hkrati se končna ocena posameznega elementa konstantno spreminja, ker so orodja v večini odvisna od Googlovih algoritmov in s tem povezanih trendov na spletu.

Priprava gradiva za izdelavo spletne strani

Kaj pa cena?

Verjamemo v osebni pristop, zato vedno prisluhnemo zahtevam ter željam naročnika – Le tako lahko pričakujemo izpeljavo projekta na najvišji ravni. Iz tega razloga, vsako ponudbo strankam prikrojimo, da zagotovimo najboljše razmerje med zahtevnostjo projekta in končno ceno.

Za vas smo pripravili spletni kalkulator, s katerim si lahko pripravite okvirni izračun cene izdelave spletne strani. Uporaba je povsem preprosta; izberite / vnesite informacije, ki so nujne za izračun cene ter svoje podatke.

Izračunajte ceno spletne strani zdaj 👇

1. Korak

ARHITEKTURA

Pri spletni arhitekturi izberite kakšno vrsto spletne strani želite ter kakšna je predvidena zahtevnost. Namig: za več informacij si preberite opis vsakega izbirnika.

Izberite vrsto spletne strani (predstavitvena spletna stran, spletna trgovina, sistemska spletna stran)
Približna ocena zahtevnosti izdelave spletne strani, na podlagi vaših želja in zahtev.

2. Korak

VSEBINA

1. Izberite število dodatnih jezikovnih paketov, katere bo spletna stran vsebovala. Npr. Angleščina, Nemščina, Italjanščina itd. 2. Izberite število strani ali podstrani. 3 strani so vključene v osnovno ceno pri 1.točki “ARHITEKTURA”.

0
Dodatne jezikovne verzije spletne strani, katere bi radi vključili. Slovenski jezik je vključen v osnovno ceno. Cena za vsak jezikovni paket: od 550€ naprej (odvisno od vrste spletne strani in količine vsebine)
0
95€ na vsako dodatno stran. 3 strani so vključene v osnovno ceno npr. Začetna stran, Storitve in kontakt.

3. Korak

OPTIMIZACIJA

Izberite zahtevnost optimizacije spletne strani. Namig: Preberite opis vsakega izbirnika

Optimizacija spletne strani je postopek izboljševanja vidnosti in uvrstitve spletne strani v iskalnikih, kot je Google. Glavni cilj optimizacije spletnih strani (SEO) je povečati promet na spletni strani s pridobivanjem organskega prometa iz rezultatov iskanja.

4. Korak

GOSTOVANJE SPLETNE STRANI

Vaša nova spletna stran gostuje na AdPro strežnikih. Cena od 40€ / mesec * V ceno so vključene tudi mesečne varnostne in sistemske posodobitve ter izdelava varnostne kopije.

* To je le informativni izračun cene izdelave spletne strani. Na podlagi informativnega izračuna, vam pripravimo celostno ponudbo, v kateri boste prejeli vse podrobnosti in kaj vse je všteto v ceno. V izračun ni vštet DDV

* Ker je izdelava spletne strani odvisna od več faktorjev, je izračun preko spletnega kalkulatorja informativne narave, in se lahko razlikuje od končne cene ponudbe.

Hey🫵, želite pridobiti dodaten 5️⃣% popust na izračunano ceno? Posredujte nam informativni izračun ter počakajte na našo neobvezujočo ponudbo.

OSNOVNA CENA

Kdo nam zaupa?

Postanite del uspešne zgodbe
Obiščite začetno stran

Zadovoljstvo naročnikov je za nas najpomembnejše - Smo kreativna agencija s povprečno oceno 4.9

Vir: Google Reviews
DominikDominik
11:12 27 Nov 23
Zadovoljni smo z izdelano spletno stranjo. Pohvaliti moram hiter odziv in prilagodljivost glede naših želja. 👍
Gatex d.o.o.Gatex d.o.o.
07:21 23 Aug 23
Super agencija, za nas so izdelali logotip in CGP, hitra odzivnost in korekten in prilagodljiv odnos do stranke.
Tanja Milharcic SturmTanja Milharcic Sturm
12:47 17 Jul 23
Hvala za izjemno izkušnjo!Vaša kreativnost, strokovnost in prilagodljivost so me navdušili. Odzivnost vašega tima je izjemna. Veselim se nadaljnega sodelovanja z vami!
Zelo zadovoljni s fleksibilnostjo in prilagodljivostjo zahtevam strank.Very satisfied with the flexibility and adaptability to customer requirements.
martin jmartin j
10:06 10 Mar 23
Sodelovanje s podjetjem Adpro je potekalo, kot namazano. So hitri, komunikativni, kreativni, fleksibilni. Veselimo se bodočih skupnih projektov.
Petra MiskoPetra Misko
09:27 10 Mar 23
Zelo zadovoljna. Kljub časovni stiski nam je uspelo s skupnimi močmi skreirati lušten katalog. Ekipa je zelo kreativna in fleksibilna. Skratka - priporočam!
js_loader

  +1k
  Pridružite se bralcem naših novic
  Digital First - Izdelava spletnih strani - Google oglaševanje

  Ste pripravljeni na naslednji korak?

  Izdelava spletne strani je le en klik stran

  POŠLJITE POVPRAŠEVANJE

   Pokličite Nas: +386 64 154 055