MikroTis Energija - SPLETNO OGLAŠEVANJE

Razišči Projekt

Naročnik

MikroTis Energija d.o.o.

Leto

2024

Kaj smo ustvarili

  • Grafično oblikovanje Meta (Facebook/Instagram) oglasov 
  • Kreativno pisanje vsebine za namene spletnega oglaševanja

Povezave

Lotili smo se več-kanalnega pristopa; preko platform Google Ads ter Meta Ads za maksimalen učinek. Za podjetja z enakim ciljem pogosto predlagamo kombinacijo teh dveh platform, saj rezultati predstavljajo zlato sredino med količino in kvaliteto povpraševanj.

Opis projekta

Želja naročnika Mikrotis Energija je bila povečati število izvedenih inštalacij sončnih elektrarn. Pred pričetkom oglaševanja je podjetje že samo zasnovalo privlačno  ponudbo, 1EUR/W energije, ki je sama od sebe pritegnila pozornost ljudi, zato smo le-to v grafikah za oglaševanje najbolj izpostavili. Podjetje je opazilo tudi dvig po potrebi vzdrževanja elektrarn, zato so v ponudbo vključili še 2 leti vzdrževanja gratis.

  • Stranke je Facebook oglas ob kliku na link peljalo do Facebook instant obrazca, kjer so zaupali kontaktne informacije ter njihove želje.
  • Google oglas pa je ob kliku peljal do najbolj relevantne strani na naročnikovi spletni strani, kjer so lahko poslali povpraševanje.

Podjetje je le v 14-ih dneh prejelo kar 23 kvalificiranih povpraševanj preko e-pošte ter instant obrazcev za pripližno 380EUR porabljenih sredstev. Vse zasluge pa ne grejo nam. Podjetje se je izkazalo s svojo odzivnostjo ter suverenostjo, saj so skoraj z vsemi strankami nemudoma navezali stik ter šli na ogled objekta.