arko.si

Razišči Projekt

Naročnik

Arko d.o.o.

Leto

2023

Kaj smo ustvarili

 • Idejni koncept na podlagi zahtev naročnika
 • urejanje slikovnega materiala
 • Grafična zasnova
 • Zasnova spletne strani

Povezave

Cilj projekta: Zasnovati sodobno in uporabnikom prijazno spletno stran za ARKO d.o.o., s poudarkom na predstavitvi produktov in storitev ter izboljšanju komunikacije s strankami.

Osnovne faze projekta
  1. Analiza potreb in ciljev: Temeljita analiza zahtev naročnika, identifikacija ciljev spletne strani, določitev ciljne publike.
  2. Oblikovanje uporabniške izkušnje (UI/UX): Razvoj privlačnega in funkcionalnega oblikovanja, ki bo olajšalo navigacijo po strani in izboljšalo uporabniško izkušnjo.
  3. Razvoj in programiranje: Implementacija spletnega mesta z uporabo sodobnih tehnologij, zagotavljanje odzivnosti za različne naprave in brskalnike.
  4. Galerija produktov: Posebna pozornost je bila dana različnim galerijam produktov, ki so osrednji in ključni del novega spletnega mesta.
  5. Vsebinsko bogatitev: Dodajanje vsebin, ki bodo jasno predstavile izdelke, storitve in vrednote ARKO d.o.o., vključno s fotografijami, videoposnetki in drugimi multimedijskimi vsebinami.
  6. Integracija funkcionalnosti: Dodajanje funkcionalnosti, kot so kontaktni obrazci, iskalniki, integracija socialnih omrežij in morebitne druge po meri narejene funkcionalnosti.
  7. Testiranje in odprava napak: Temeljito preverjanje delovanja spletne strani in odprava morebitnih napak ali pomanjkljivosti.
  8. Vzdrževanje in posodobitve: Redno vzdrževanje spletnega mesta, vključno z varnostnimi posodobitvami in morebitnimi nadgradnjami funkcionalnosti.

Rezultat: ARKO d.o.o. bo imel sodobno, privlačno in učinkovito spletno stran, ki bo omogočala boljšo komunikacijo s strankami, povečala prepoznavnost blagovne znamke ter prispevala k uspešnemu spletnemu prisotnosti podjetja.

Odtenki in Tipografija

#def93d

#25b788

#005381

#064059

Inter Variable

Aa

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z